Hælle måne så fint å se deg!

Velkommen til den helt ferske bloggen til Dorullnissen. Her vil du finne tips, oppskrifter og maler til greisiser du kan lage selv, litt avhengig av hvem du er. Du kan også besøke Dorullnissen på YouTube HER og se diy-videoene mine.
Det første jeg legger ut til deg, som du kan laste ned og lage selv, er mønstre til skoleuniformene fra Harry Potter. Malen finner du under bildet. Og videoen finner du HER.

Maler:

Lykke til, Vingardium Leviosa og alt det der!

Advertisement

4 thoughts on “Hælle måne så fint å se deg!

Add yours

  1. Heisann. Javisst, det er fortsatt stadig prosjekter med boka og tips på NRK og årlig kalender og påskekrim og sånn. Jeg flytta bare over på Instagram, for det var der det var folk, så kom gjerne dit også. Dorullnissen heter jeg der. Så kult med en dorullkalender til, den skal jeg sjekke ut. Og jeg liker stilen på dorullnissene dine!

   Like

 1. Hei igjen! Jeg har nå laget ferdig mine 24 nisser, publisert en hver dag så langt, og begynt å lese i boken din. Jeg ser at vi er helt enige om en del prinsipper om enkel moro, laget fra bunnen av med enkle hjelpemidler. Og så ser jeg nå at vi har laget mange av de samme figurene. Dine er soleklart finest – jeg er glad jeg ikke så Insta-profilen din eller leste boken før jeg 1) var ferdig å lage mine figurer, og 2) hadde begynt å publisere min kalender. 🙂 Stikk gjerne innom bloggen for prosjektet mitt – dorullkalender.wordpress.com 🙂

  Like

  1. Nei, ikke si det da. Koselig med komplimenter altså, men… Dine er jo dritkule! Elsker at vi har ulik stil. Det er noe… fandenivoldsk over dine, det digger jeg. Ellers blir det nok fort mye av de samme kjendisene når man først setter i gang med noe sånn, det er sånn det må bli. Og du slo meg med Vazelina, de har jeg hatt planer om i …hvor mange år nå… . Ligger i etterkant med å lese, også har jeg glemt hvor jeg trykker like, men jeg liker. Jeg liker.

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: